Særligt tilrettelagt botilbud

Soderup

Play Video

Se præsentationsvideo

Særligt tilrettelagt botilbud

Soderup

Velkommen til det særligt tilrettelagte botilbud
Soderup

Soderup danner rammen om 4 særligt tilrettelagte botilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter Servicelovens § 108.

Botilbuddet ligger i den lille by Soderup ved naturskønne omgivelser i Nordøstsjælland tæt på Roskilde og Høje Taastrup. Byen ligger tæt på jernbanestrækningen mellem Roskilde og København, hvilket betyder, at København kan nås på 20 minutter i tog.

Soderup ligger i en villa, der indeholder 4 værelser med bad og toilet samt tekøkken. Herudover indeholder huset fællesrum, fælleskøkken og personalerum, mens der i kælderen er fitnessrum, kreativitetsrum og aktivitetsrum. Fra stuen er der desuden udgang til en dejlig træterrasse, som forbinder huset med haven.

På botilbuddet har vi et struktureret og trygt miljø med plads og rummelighed til, at man kan være sig selv men samtidig har mulighed for at vælge fællesskabet til med de øvrige borgere. Vi lægger vægt på at skabe rum om en genkendelig og struktureret hverdag for den enkelte borger og samtidig give mulighed for både aktivitet og beskæftigelse i huset.

For de borgere, der ønsker det, er der rigeligt med aktivitetsmuligheder både i naturen og de nærliggende byer. Både i Roskilde og Høje Taastrup findes der et væld af indkøbsmuligheder og aktivitetsmuligheder.

Soderup har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Gå til gallerietKontakt visitationenDownload brochure

Adresse og kontaktoplysninger

Soderupvej 30
2640 Hedehusene
Tlf: 41 77 65 35

Ninett Høgedal
Daglig leder, Soderup

Tlf: 41 77 65 42

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt Altiden Ekkos visitation

Tlf: 71 96 12 48
visitation@altidenekko.dk (sikker mail)

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE ALTIDEN EKKOS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE BOTILBUD