botilbud oestergaarden

Særligt tilrettelagt tilbud

Østergaarden

Play Video

Video er på vej

Særligt tilrettelagt botilbud

Østergaarden

Velkommen til det særligt tilrettelagte botilbud Østergaarden

Østergaarden danner ramme om 12 særligt tilrettelagte botilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter servicelovens §§ 107, 108 og 66.

Østergaarden ligger i rolige omgivelser på landet men alligevel tæt på Hirtshals i Hjørring Kommune, hvor der er gode indkøbsmuligheder og aktivitetstilbud. Ligesom der er rigeligt med udflugtsmuligheder i nærområdet, eksempelvis til Kjul Strand.

Østergaarden består af et hovedhus med fælles køkken og spisestue samt en indendørs swimmingpool. I hovedhuset er der ni lejligheder i alt, alle med eget badeværelse.

Derudover er der et stuehus med tre lejligheder, stor fællesstue og terrasse samt to fritliggende sommerhuse. Der er desuden en længe med lejligheder samt motionsrum, garage og opbevaring.

Hverdagen på Østergaarden er præget af ro, struktur og plads til forskellighed, og den indrettes i høj grad efter den enkelte borgeres individuelle behov. Der er faste spisetider til alle måltider, men de borgere, der ikke magter dette, kan spise for sig selv.

For de borgere, der ønsker det, er der rigeligt med aktivitetsmuligheder. Blandt andet rummer gården et hønsehus og en gedefold, hvor borgerne hjælper med vedligehold og den daglige pasning af dyrene. Der er anlagt en fiskesø på grunden, som borgeren frit kan benytte. Der er en plantage med juletræer, som borgeren har mulighed for at hjælpe med at holde. Der er en stor have med blandt andet beachvolleybane, bålplads og rygeskur.

Der er desuden mulighed for at hjælpe med den løbende vedligeholdelse af hus og have som en meningsfuld daglig beskæftigelse.

Østergaarden har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Gå til gallerietKontakt os

Adresse og kontaktoplysninger

Østergårdsvej 1
9850 Hirtshals
+45 41 77 66 15
oestergaardhirtshals@altidenekko.dk

Stefan Nielsen
Daglig leder, Østergaarden

Tlf: 41 77 65 20

Efter kl. 16.00 og weekender samt helligdage:
Tlf: 71 99 29 20

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt Altiden Ekkos visitation

Tlf: 71 96 12 48
visitation@altidenekko.dk (sikker mail)

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE ALTIDEN EKKOS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE BOTILBUD