Botilbud - Knivholtvej - Billede 1

Særligt tilrettelagt botilbud

Knivholtvej

Velkommen til det særligt tilrettelagte botilbud
Knivholtvej

Knivholtvej danner rammen om 12 særligt tilrettelagte botilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter Servicelovens §§ 107108 og 66..

Knivholtvej ligger i et roligt kvarter i udkanten af Frederikshavn på en stor grund omkranset af høje træer og ud til en åben mark. Der er busstoppested lige udenfor på Knivholtvej.

På Knivholtvej arbejder vi individuelt ud fra de mål, der er sat for den enkelte borger. Dette gør vi i tæt samarbejde med borgernes hjemkommune.

Borgerne bor individuelt i eget hus med tilhørende have. Hvert hus er inddelt i stue, soveværelse, køkken og bad. Herudover er der et særskilt personalerum i hver bolig, således at borgeren kan modtage tæt støtte i det omfang, de har brug for det i hverdagen eller til særlige aktiviteter.

Hvert hus indrettes individuelt og tilpasses ud fra borgerens behov og den individuelle pædagogiske tilgang.

Ud over de 12 selvstændige huse er der 4 større haller på grunden, hvoraf de to af hallerne foreløbig anvendes til fælles aktiviteter.

Botilbuddet har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Gå til gallerietKontakt os

De fysiske rammer

Knivholtvej ligger i udkanten af Frederikshavn by på en stor grund og grænser op til grønne områder. Tæt på ligger herregården Knivholt Hovedgård, som er beliggende i smukke omgivelser med en lille sø, park, skov og vandrestier. Ligeledes er der få kilometer til centrum og Frederikshavn havn med mulighed indkøb og fritidsaktiviteter.  Sportsaktiviteter og Palmestranden ligger i nærområdet.

På Knivholtvej inddrager vi aktivt de fysiske rammer i den pædagogiske indsats for den enkelte borger. Vi sørger for at tilpasse rammerne, så de er udviklende og meningsgivende og samtidig giver en tryg og forudsigelig hverdag.

En af hallerne på Knivholtvej rummer en multihal med mulighed for forskellig fysisk udfoldelse samt et sanserum med blandt andet vandseng og musikanlæg. En anden hal anvendes til fælles aktiviteter ved eksempelvis særlige højtider.

Mellem hallerne ligger der små haver, som også kan anvendes i det pædagogiske arbejde. Der er en have med drivhus, en frugthave og en have med pavillon.

Adresse og kontaktoplysninger

Knivholtvej 24
9900 Frederikshavn

Kirsten B. Olsen
Daglig leder, Knivholtvej

Tlf: 41 77 65 21

Kirsten Ekkofonden

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt Altiden Ekkos visitation

Tlf: 71 96 12 48
visitation@altidenekko.dk (sikker mail)

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE ALTIDEN EKKOS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE BOTILBUD