botilbuddet karise

Særligt tilrettelagt tilbud

Karise

Play Video

Video er på vej

Særligt tilrettelagt botilbud

Karise

Velkommen til det særligt tilrettelagte botilbud Karise

Karise danner rammen om fem særligt tilrettelagte botilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter Servicelovens §§ 107, 108 og 66.

Botilbuddet ligger i et gammelt gods i særdeles rolige og naturskønne omgivelser med Tryggevælde Å løbende i baghaven. Der er gode transportmuligheder til nærmeste by Haarlev tre kilometer væk, hvor der er både aktivitetstilbud samt gode handlemuligheder. København ligger cirka en times kørsel væk.

Huset rummer to lejligheder i stuen med bad og køkken samt 3 lejligheder på første sal med eget bad. Herudover fællesrum både med og uden tv samt stort fælleskøkken.

Hverdagen i Karise er præget af ro, struktur og plads til forskellighed, og den indrettes i høj grad efter den enkelte borgeres individuelle behov. Der lægges stor vægt på at skabe en hjemmelig stemning med mange fælles aktiviteter som fælles mad, aftenhygge, filmaften, søndagsbrunch samt fælles aktiviteter ude af huset.

Målet med det pædagogiske arbejde er at skabe størst mulig livskvalitet for den enkelte beboer. Gennem botræning arbejder vi målrettet på at gøre beboeren i stand til at klare en så selvstændig tilværelse som muligt såvel socialt som arbejdsmæssigt.

For de borgere, der ønsker det, er der rigeligt med aktivitetsmuligheder. De store naturskønne arealer, der omgiver stedet, giver mulighed for at bruge naturen i fritiden både alene og i fællesskab. Samtidig er det muligt at deltage i fritidslivet i lokalområdet.

Botilbuddet har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Gå til gallerietKontakt os

Adresse og kontaktoplysninger

Køgevej 67
4653 Karise
Tlf: 41 77 65 85

Mark Sauer
Konstitueret daglig leder, Karise

Tlf: 41 77 66 04

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt Altiden Ekkos visitation

Tlf: 71 96 12 48
visitation@altidenekko.dk (sikker mail)

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE ALTIDEN EKKOS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE BOTILBUD