Publikationer

Gennem tiden har Altiden Ekko udgivet en række publikationer hvert år, som har til formål at formidle viden og indsigt indenfor det socialpædagogiske område.

Flere af publikationerne blev udgivet, før Altiden Ekko blev stiftet i maj 2021. Før denne dato blev alle vores botilbud og fællesfunktioner drevet af EKKOfonden.

Du kan finde alle publikationerne på denne side.

Årsskrift 2019

Årsskrift 2018

Årsskrift 2017

Årsskrift 2016

Kan det lade sig gøre?

EKKOfonden Magasin 15, Oktober 2019

Magasin 15 rummer bl.a. et portræt af en af vores borgere, Sebastian, som netop har startet en ny tilværelse som pædagogmedhjælper i en SFO. Derudover præsenterer vi vores nye landsdækkende services, EKKOvikar og vores nye Aktivitets- og beskæftigelsestilbud.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 14, Maj 2019

Magasin 14 rummer historien om, hvordan en biograftur er blevet en god øvelse i sociale kompetencer, hvordan EKKOakademi giver nye kompetencer hos personalet. Derudover kan du læse borgerportrættet om Heini, som kommer fra et liv som hjemløs.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 13, Oktober 2018

Magasin 13 har stor fokus på samarbejdet mellem sagsbehandleren og det sociale tilbud. Derudover kan du blive klogere på, hvordan du skaber tryghed i mødet med borgere, der kan være udadreagerende.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 12, April 2018

Magasin 12 præsenterer vores nye afdeling ved Smørum. Derudover er der et skriv om debatten vedr. løste døre på institutioner og botilbud. Der er også fokus på skræddersyede løsninger for børn-, unge og familier.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 11, Oktober 2017

Magasin 11 rummer portrættet om Sandra, som gik fra bandepige til dygtig dimittend. Derudover præsenterer vi det nye botilbud på Fyn og et skriv om, hvor vigtig den fysiske aktivitet er for mere overskud, fysisk og mentalt.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 10, April 2017

Magasin 10 fortæller om DNA’et hos EKKOfonden, og hvad der gør os anderledes end alle andre.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 9, Efterår 2016

I magasin 9 kan du blive klogere på EKKOsupport, som er betegnelsen for EKKOfondens administrative og praktiske enhed, der varetager alle fællesfunktioner for botilbuddene. Derudover er der fokus på hvordan man imødegår vold og trusler.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 8, April 2016

I magasin 8 er der fokus på, hvordan man skaber succesoplevelser for borgeren. Derudover er der også fokus på, hvordan magtanvendelse skal være undtagelsen – ikke reglen.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 7, Oktober 2015

I magasin 7 er der fokus på det gode samarbejde mellem EKKOfonden og sagsbehandlerne. Derudover kan du læse portrættet om Denis, som selv valgte sit dagtilbud og ikke mindst transportmidlet dertil.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 6, April 2015

I magasin 6 præsenterer vi EKKOfondens nye tilbud, EKKOsupport, som tilbyder at løse de administrative opgaver for socialpædagogiske tilbud og døgninstitutioner i hele Danmark.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 5, Oktober 2014

I magasin 5 er der stor fokus på sundhed og at et sundt liv er ét skridt på vejen til at opnå og vedligeholde et aktivt, værdigt og selvstændigt liv og en øget livskvalitet.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 4, April 2014

I magasin 4 fortæller vi om betydningen for oprettelsen af en erhvervsdrivende fond, og hvad det giver af fordele for EKKOfonden. Derudover er der stor fokus på omsorg og at vi anser det som kodeordet i den socialpædagogiske indsats.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 3, Oktober 2013

I magasin 3 kan du læse portrættet om Dan, som kæmpede med angst, koncentrationsbesvær og dårligt selvværd. I dag arbejder han 25 timer om ugen i en børnehave og har planer om at læse videre på Randers Social- og Sundhedsskole.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden Magasin 2, Marts 2013

EKKOfonden er på vej som en ny erhvervsdrivende fond, der er skabt til at matche de nye krav og udfordringer, som kommer til at kendetegne de socialpædagogiske områder. En ny reform, ny tilsynsstruktur og en kommunal sektor med et stærkt fokus på både pædagogik og økonomi.

Klik på billedet og læs magasinet.

EKKOfonden 1. udgave, Maj 2012

Magasinets formål er at formidle faglig indsigt og viden af høj kvalitet til medarbejdere og ledere i kommuner, regioner og private botilbud, som arbejder med mennesker med udviklingshæmninger og sindslidelser inden for det socialpsykiatriske område.

Klik på billedet og læs magasinet.

Hold dig opdateret med nyheder fra Altiden Ekko

Vi sender løbende nyhedsmails omkring nye metoder, viden og tiltag hos Altiden Ekko. Du kan tilmelde dig nedenfor.

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required

Accepterer du at EKKOfonden må fremsende mails og anvende oplysninger til marketingformål?

Du kan framelde dig vores nyhedsbrev til hver en tid.