Skip to main content

Sommeren er også nået til Botilbuddet Bakkevej, selvom vejret enkelte dage ikke giver meget indtryk af, at vi er midt i højsommeren. Dagene står på ture til stranden, bål og dagsturen rundt området.

”Vi er lige vendt hjem fra en rigtig god tur til Fårup Sommerland. Vi havde alle borgere med og fik hygget os godt med de forskellige forlystelser og god hjemmelavet mad på grillpladsen,” siger Kirsten B. Olsen, der er daglig leder for Botilbuddet Bakkevej, der ligger i Vrå i Nordjylland.

”Selvom der var mange mennesker, så havde vi en utrolig dejlig dag. Vi fik en fantastisk service af Fårup Sommerland. De havde givet os nogle ”Vis hensyn”-kort, og det betød, at vi kunne bestille tid til forlystelserne og ikke skulle så i kø. Træstammerne og riverrafting var nogle af de populære forlystelser – særligt at se personalet blive våde var sjovt,” siger Kirsten.

Turen til Fårup Sommerland faldt heldigt på en dag med tørvejr, og netop vejret kommer til at være en af de afgørende faktorer i aktiviteterne på Bakkevej i sommeren.

”Vi planlægger alt efter, hvordan vejret arter sig. Vi har allerede været til stranden for at bade. Og det skal vi helt sikkert igen, når vejret er til det. Og så skal vi ud og lave bål. Borgerne er vilde med at lave bål, så de har på gårdspladsen lavet en rigtig bålplads ud af jernbanesveller. Så vi kan sidde godt rundt om bålet,” siger Kirsten, der også håber, at der bliver mulighed for flere ture ud af huset.

”Vi vil i hvert fald gerne en tur til Zoologisk have. Og gerne nogle andre dagsture rundt i Nordjylland. Der er jo mange skønne steder heromkring, så jeg er sikker på, at vi får en god sommer med mange gode oplevelser,” siger Kirsten.