Botilbuddet

Korninghøj

Botilbuddet Korninghøj Ekkofonden Billede 1

Botilbuddet

Korninghøj

Play Video

Se præsentation

Velkommen til botilbuddet Korninghøj

Botilbuddet Korninghøj er godkendt Servicelovens §§ 107 og 108 samt 66 stk. 1, nr. 6 (17-årige).

Botilbuddet har 12 pladser og henvender sig til personer i alderen 17-85 år, som af forskellige årsager ikke kan rummes i almindeligt institutionsregi. Borgerne kan have forskellige former for funktionsnedsættelser såsom angst, depression, ADHD, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse og medfødt eller erhvervet hjerneskade.

Botilbuddet ligger i den lille by Korning tæt ved Horsens i Jylland.

Vi tager udgangspunkt i en individuelt udarbejdet pædagogisk handleplan med afsæt i den enkelte borgers ressourcer, behov og interesser. Den pædagogiske metode er funderet i Low Arousal, hvor tilgangen er anerkendende, baseret på relationsdannelse og kendetegnet ved en høj grad af rummelighed men også vedholdenhed.

Hele huset er blevet gennemrenoveret i løbet af sommeren 2018. Alle værelser indrettet med eget tekøkken og badeværelse. Foruden gode individuelle værelser er der en stor opholdsstue, spisestue og køkken, ligesom den store have indbyder til aktiviteter og hyggeligt samvær.

Botilbuddet har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Gå til gallerietKontakt os

Fysiske rammer

Bygningerne har tidligere fungeret plejeboliger. Hele huset er blevet gennemrenoveret i løbet af sommeren 2018.

På Korninghøj er alle værelser indrettet med eget tekøkken og badeværelse.

Foruden gode individuelle værelser er der en stor opholdsstue, spisestue og køkken, ligesom den store have indbyder til aktiviteter og hyggeligt samvær.

Borger og pårørende

Pårørende spiller ofte en stor rolle i at skabe et godt fundament for borgeren. Derfor vægter vi kontakten til familie og pårørende meget højt, og vi arbejder på at skabe et godt samarbejde til støtte for borgeren.

Det er dog ikke alle borgere, der vil deres familie og pårørende, hvilket vi respekterer. Borgeren beslutter sammen med personalet i hvilken grad, omfang og hvordan kontakten til familie og pårørende skal foregå.

Medarbejderne på Korninghøj er underlagt tavshedspligt. Denne gælder også overfor pårørende, medmindre borgeren har givet udtrykkeligt samtykke til, at vi må udtale os til pårørende om forhold vedrørende borgeren. Information fra Korninghøj omkring borgeren til de pårørende er derfor altid godkendt af borgeren selv.

 

Adresse og kontaktoplysninger

Botilbuddet Korninghøj
Vestervangsvej 6-8
8700 Horsens
Tlf: 41 77 66 95
korninghoej@altidenekko.dk

Paw Pedersen
Daglig leder,
Botilbuddet Korninghøj

Tlf: 41 77 65 32

Paw Altiden Ekko

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt Altiden Ekkos visitation

Tlf: 71 96 12 48
visitation@altidenekko.dk (sikker mail)

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE ALTIDEN EKKOS ØVRIGE BOTILBUD I JYLLAND & FYN