Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE

Altiden har 1. maj overtaget EKKOfondens botilbud og fællesfunktioner og skabt en ny virksomhed under navnet, Altiden Ekko. Den nye virksomhed bliver en stærk aktør inden for sociale tilbud til udsatte børn, unge og voksne.

”Vi har glædet os til arbejdet i Altiden Ekko. Sammen med Altidens øvrige tilbud på socialområdet har vi nu et landsdækkende tilbud til både børn, unge og voksne. Samtidig har vi samlet nogle af områdets dygtigste specialister, der vil forene kræfterne og udvikle højt specialiserede og faglige indsatser til gavn og glæde for den enkelte borgere, der er i et tilbud hos os,” siger administrerende direktør i Altiden, Miriam Toft.

For de anbringende kommuner, borgere og pårørende vil ejerskiftet ikke betyde ændringer i dagligdagen. Alle medarbejdere fortsætter deres arbejde i Altiden Ekko med det samme fokus på at skabe trygge rammer og den bedst mulige udvikling for borgerne.

EKKOfondens nu tidligere direktør Thomas Kudahl indtræder som direktør for det nye selskab Altiden Ekko, som er et datterselskab under Altiden.

”Vi har altid haft fokus på at skabe sociale tilbud, der er kendetegnede ved høj kvalitet for borgerne, et tæt samarbejde med kommunerne og en effektiv drift. Med Altidens erfaring og stærke position på det nordiske velfærdsområde får vi i Altiden Ekko mulighed for at styrke det arbejde til gavn for borgerne og kommunerne,” siger Thomas Kudahl.

Information om botilbud til voksne efter paragraf 107 og 108 findes fremover på www.altidenekko.dk

For yderligere oplysninger:

Om Altiden
Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører med godt 1000 ansatte og leverer velfærdsydelser over hele Danmark både privat og på vegne af det offentlige. Altiden driver blandt andet plejecentre, bo- og opholdssteder, genoptræning og hjemmepleje og har siden 2000 opbygget stor erfaring inden for højt kvalificeret pleje, omsorg og støtte til mennesker i alle aldre. Altiden er en del af Ambea – Nordens førende omsorgsaktør med ca. 26.000 ansatte. Du kan læse mere på www.altiden.dk.