Altiden Ekko søger ejendomme

Altiden Ekko søger ejendomme

Altiden Ekko søger ejendomme

EKKOfonden søger ejendomme til salg eller leje på Sjælland. Ejendommene skal være velegnede til botilbud med mange kvadratmeter og tilhørende grønne områder.

Altiden Ekko oplever lige nu en stadigt større efterspørgsel på botilbudspladser på Sjælland. Derfor søger vi ejendomme, som enten kan indrettes til botilbud eller allerede i dag anvendes til botilbud.

Ejendommen skal kunne rumme 8 til 25 borgere. Det betyder, at ejendomme skal kunne indrettes med mange selvstændige værelser eller lejligheder med bad og eventuelt tekøkken.

Det vil desuden være ideelt, hvis ejendomsmassen består af flere bygninger, da det er vigtigt at kunne skabe plads mellem borgernes værelser/lejligheder.

Ejendommen må desuden gerne rumme muligheder for beskæftigelses- og aktivitetstilbud. Det vil sige værksteder, sportshal eller andre lokaler til rekreative formål.

Altiden Ekko søger ejendomme på hele Sjælland, men gerne tæt på København. Det er vigtigt, at ejendommen ligger tæt på offentlig transport, og at der er mulighed for at etablere en god internetforbindelse.

Har du ejendommen? Kontakt os her

Du er velkommen til at kontakt ejendomsafdelingen i Altiden Ekko

Lars Lundsgaard 
ll@altidenekko.dk 
tlf. 41776620
René Nielsen
rn@altidenekko.dk
tlf. 41776575